Ga naar hoofdinhoud

Terry Wentinck – 4e Dan (SKB)

Rijkserkend Leraar (LMA 3)

Terry is geboren op 2 Juli 1973 te Arnhem.

Rond zijn 14e begon hij vechtsporten te trainen en heeft hij onder andere Shorinji Kempo, Shotokan Karate en Kickboksen beoefend.

In 1988 begon Terry het Shaolin Kempo te trainen onder leiding van Jeffery Menick.

Na een aantal jaren stopte de school met het Kempo, en ging Terry op zoek naar een andere school.

Via een reclame in de locale krant kwam hij in contact met Jerry de Vries, die de school Lo Han runde. Na een aantal jaren intensief bij Jerry getraind te hebben, behaalde hij in November 1998 zijn zwarte band.

In 1999 kwam hij voor de keuze te staan de club over te nemen van Jerry. Dit was eigenlijk een simpele keuze; het was doorgaan met de club of het zou het einde van de club betekenen.

Voor Terry was het duidelijk dat dit niet mocht gebeuren. En zo geschiedde, de volgende leraar in de stamboom van de Lohan club was een feit.

Omdat Terry de club overnam, was er weinig tijd over om voor zichzelf langer intensief te trainen, daar alle energie in het lesgeven ging.

Dit heeft Terry nooit als negatief ervaren. Het was simpelweg de meest logische volgende stap. Hij heeft het lesgeven tot op de dag van vandaag altijd met veel plezier gedaan.

Terry trainde nog altijd wel bij Evert van der Meulen, zowel in het Hung Ga Kung Fu als het Kempo. Vandaar dat Terry een ruime hoeveelheid stof beheerst en dus voldoende stof en kennis bezit om uit te dragen naar zijn leerlingen.

Back To Top

Login